Savjet za čitanje: knjige za pozitivne misli

Podijeli sa prijateljima:

Misli vplivajo na telo, zato je nujno, da resetiraš tudi misli. V času razstrupljanja stresne akcijske filme in dnevne novice zamenjaj z pozitivnimi in navdihujočimi zgodbami. Zbrali smo nekaj knjig, ki so navdušile nas.

Eckhart Tolle: ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek

Pomemben je sedanji trenutek. Knjiga se te dotakne in pokaže luč do samouresničenja. Za dneve, ko potrebuješ nekaj moči in inspiracije.

Louise Hay: Ozdravite!

Skoraj vse lahko ozdraviš, če si le pripravljen vložiti nekaj duševnega dela. Knjiga vaj za spreminjanje notranjih vzorcev. Za situacije, ko potrebuješ drug zorni kot.

Rhonda Byrne: Skrivnost

Knjiga te bo naučila najti svoje neizkoriščene potenciale. Knjiga čudovitih zgodb o ljudeh, ki so dosegli nemogoče. Za navdih.

Paulo Coelho: Alkimist

Zgodba o mladem pastirju, ki v iskanju zaklada odpotuje v egiptovsko puščavo. Srečanja na potovanju ga naučijo, da najpomembnejše nosimo v sebi. Za dneve, ko iščeš smer.

Richard Bach: Jonathan Livingston Galeb

Preprosta novela o galebu, ki so ga dolgočasili vsakodnevni prepiri o hrani in ki je ljubil letenje. Za dneve, ko sanjaš o svobodi in popolnosti.

Robin S. Sharma: Menih, ki je prodal svojega ferrarija

Knjiga praktičnih nasvetov za več poguma, uspeha, discipline. Izkoristiš vsak trenutek življenja, kolikor klišejsko se to že sliši. Za pogled iz druge perspektive.

Gretchen Rubin: Načrt za srečo

Gretchen ni nesrečna – ima čudovito družino in uspešno kariero, a vendar se odloči leto svojega življenja posvetiti povečanju svoje sreče. Za pogum.

Walter Isaacson: Steve Jobs

Biografija ena izmed največjih osebnosti našega časa pokaže, kaj naredimo z močjo strasti, vizije, inovativnosti in brezkompromisnosti. Za navdih.

Odaberi poglavlje:

Kako prehranom učinkovito upravljati stresom za zdrav probavni sustav

    Uključite se u vođene
    programe zdravlja Donat

    Prijavite se za besplatne programe, koji će vam pomoći
    na putu do pravilne probave, zdravih navika i dobrobiti,
    a time i do bolje kvalitete života.